1. elektronica
  2. externe dvd brander

De top 10 beste externe dvd brander van 2024

Met technologie die steeds geavanceerder wordt, is het erg moeilijk om de juiste externe dvd brander uit een zee aan opties te kiezen. Meestal geven consumenten de voorkeur aan een externe dvd brander voor het gemak, maar het belangrijk om een brander te kiezen die is uitgerust met de laatste technologie. Gelukkig zijn er veel opties om uit te kiezen. In dit artikel kijken we naar de beste externe dvd brander op de markt en hoe je de juiste kunt vinden die aan jouw behoeften voldoen.

Beste externe dvd brander 2024; de top 10 beste op een rij

Is voor jou de tijd aangebroken om een nieuwe externe dvd brander te kopen? Dan kun je alvast je borst natmaken. Het aanbod van externe dvd brander is namelijk erg divers te noemen. Je hebt niet alleen uit meerdere soorten externe dvd brander de keuze, maar ook nog uit talloze varianten. Gelukkig zit je in dit artikel goed. In dit artikel laten wij je graag kennismaken met de 10 beste externe dvd brander van dit moment.

In dit artikel vind je 10 productreviews. In deze 10 reviews bespreken wij de beste externe dvd brander van dit moment, waarna je voor jezelf een goede vergelijking kunt maken. Voor het maken van deze vergelijking voorzien we je ook nog van handige tips. Door deze tips op te volgen, ben je in staat om snel de beste externe dvd brander voor jezelf uit te kiezen.

Bijgewerkt: 4 aug. 2023

De 3 beste externe dvd branders in het kort uitgelicht

Wil je graag voor het beste van het beste gaan? Dan raden wij je graag aan om voor één van onderstaande 3 externe dvd brander te kiezen. De 3 varianten zijn als beste uit onze test naar voren gekomen en dat is niet zonder reden. Nee, deze varianten scoren het hoogste in onze test. Neem de korte productreviews door en bepaal direct welke externe dvd brander jou het meeste aanspreekt.

1. Externe DVD Speler Brander DVD/CD Drive voor Laptop Macbook Data Voeding Via USB 3.0 of USB C van Zedar.

5/5

Deze externe DVD speler van Zedar is geschikt voor alle soorten laptops en Macbooks. Het is voorzien van USB 3.0 of USB C-connectiviteit, waardoor je je eenvoudig kunt aansluiten. Deze externe DVD speler heeft een snelheid van 8x voor het branden van DVD's en 24x voor het branden van CD's. Het is ook uitgerust met een voedingsaansluiting via USB, waardoor je de externe DVD speler kunt aansluiten zonder de batterij te gebruiken. Deze externe DVD speler is ook uitgerust met een eenvoudige plug-and-play-functie. Je kunt je bestanden eenvoudig verplaatsen en back-uppen. Hierdoor kun je eenvoudig bestanden vanaf je laptop of Macbook naar een externe schijf, CD of DVD branden. Het heeft ook een slimme over-current-bescherming, waardoor je de externe DVD speler kunt gebruiken zonder schade aan het apparaat.

2. Trendfield 4-in-1 Externe DVD/CD Speler en Brander voor Laptop Mac iOS USB 3.0 USB C Aansluiting Plug Play SD Micro SD.

5/5

De Trendfield 4-in-1 Externe DVD/CD speler en brander maakt het kijken en branden van CD's en DVD's heel gemakkelijk. Het is een krachtige, draagbare optische drive met een stijlvolle aluminium behuizing. Met een USB 3.0 en USB-C poort, is deze externe drive geschikt voor laptops, computers, Mac OS en iOS. Je sluit de drive aan op je laptop of pc en hebt meteen toegang tot alle multimedia. De Trendfield 4-in-1 is ook nog eens uitgerust met een SD kaartlezer en een USB hub. Deze extra functies maken het gemakkelijk om gegevens direct te verplaatsen van je laptop of pc naar een SD kaart, of om meerdere apparaten tegelijkertijd aan te sluiten op je laptop of pc. Met de Plug & Play functie hoef je alleen maar de USB of USB C kabel aan te sluiten, en je externe CD/DVD speler en brander is direct klaar voor gebruik.

3. Externe dvd speler brander voor laptop Geschikt voor Windows en Mac- Optical drive Usb C.

5/5

De externe dvd speler brander van Wadu is geschikt voor beide Windows en Mac-systemen. Hij is gemakkelijk aan te sluiten op je laptop via de USB C poort. Deze dvd speler brander is van topkwaliteit en heeft een speciale schokbestendige functie die ervoor zorgt dat de kwaliteit van je cd's en dvd's gegarandeerd wordt. Met deze externe dvd speler brander is het mogelijk om films, muziek, software en andere databestanden af te spelen en te branden op je laptop. Hij is perfect te gebruiken in de auto, thuis of op kantoor. Met een snelheid van 8X is het afspelen en branden van cd's en dvd's een fluitje van een cent. Geniet van de superieure kwaliteit van jouw films en muziek met de externe dvd speler brander van Wadu.

Overige externe dvd branders die aan te raden zijn

Spreken de bovenstaande 3 externe dvd brander die je niet helemaal aan? Dat is op zich goed voor te stellen. Iedereen stelt andere eisen aan zijn/haar nieuwe externe dvd brander, vandaar ook dat je goed over je eigen wensen na moet denken. Op basis daarvan kun je de beste externe dvd brander uitkiezen. Daarvoor raden wij je aan om ook naar onderstaande externe dvd brander te kijken. Dit zijn volgens ons nog eens 7 externe dvd brander die de koop meer dan waard zijn.

4. Achaté Externe CD/DVD Speler en Brander USB 3.0 of USB C Incl. Hoes + Kabel.

5/5

Met deze Achaté externe CD/DVD speler en brander ben je klaar om jouw favoriete CD’s of DVD’s te spelen of te branden. Deze CD speler voor laptop is uitgerust met een USB 3.0 of USB C aansluiting, waarmee je data op jouw CD’s en DVD's kopieert en opslaat. De externe DVD speler is voorzien van een geborstelde afwerking, waardoor hij er strak en modern uitziet. Met de meegeleverde USB 3.0 kabel kun je razendsnel software installeren. De CD speler werkt feilloos met jouw Windows of MAC device en ondersteunt vrijwel ieder RAM/ROM formaat. Bovendien heb je de zekerheid van een 100% tevredenheidsgarantie. De kabel is gemakkelijk op te bergen in de meegeleverde hoes. Deze CD speler is dus ideaal voor als je op zoek bent naar een compact en veelzijdig apparaat.

5. Draagbare Externe DVD en CD Speler voor Laptop USB naar USB-C Adapter Geschikt voor PC en MacBook Brander.

5/5

Deze draagbare DVD- en CD-speler is een praktische oplossing voor alle laptopgebruikers die geen CD- of DVD-speler hebben. De speler kan gemakkelijk via een USB-A naar USB-C-adapter aangesloten worden op je laptop. Het apparaat wordt geleverd met een USB-A-naar-USB-C-adapter waarmee je dus zowel laptops met een USB-A- poort als laptops met een USB-C-poort kunt aansluiten. Deze speler is geschikt voor alle verschillende soorten mediasoorten, waaronder DVD-Audio, CD, VCD, SVCD, CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW, DVD + R, DVD + RW, DVD-RAM, etc. Hij is ook voorzien van een brander waarmee je eenvoudig audio, foto's en video kopiëren van je laptop naar CD/DVD. De speler is ontworpen met een klein formaat, waardoor hij makkelijk mee te nemen is. Hij heeft een ingebouwde voeding, waardoor je geen extra stroomvoorziening nodig hebt. Deze draagbare externe DVD- en CD-speler is de perfecte oplossing voor laptopgebruikers die geen CD- of DVD-speler hebben. Het apparaat is klein van formaat, dus makkelijk mee te nemen, en is voorzien van een USB-A naar USB-C adapter. Hij is compatibel met alle verschillende soorten mediasoorten, waaronder DVD-Audio, CD, VCD, SVCD, CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW, DVD + R, DVD + RW, DVD-RAM, etc. Ook is hij voorzien van e.

6. Externe DVD Speler en Brander voor Laptop Macbook DVD/CD Met USB 3.0 en USB-C adapter Optische drive Plug Play.

5/5

Deze externe DVD speler en brander is een must have voor iedereen die films wil kijken, muziek wil luisteren of software wil installeren. De plug & play optische drive is ideaal voor iedereen die een betrouwbare, snelle en draagbare drive nodig heeft. De speler wordt geleverd met een USB 3.0-kabel om de drive aan te sluiten op je laptop of PC. Je hoeft geen speciale software te installeren om de speler te gebruiken. Het is ook mogelijk om te branden, kopiëren en te schrijven naar CD’s en DVD’s met deze drive. De externe DVD speler en brander is perfect voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, draagbare en betrouwbare optische drive. Met de USB 3.0 en USB-C adapter kun je de drive aansluiten op elk apparaat met een USB-poort.

7. Cloxks Externe DVD CD speler en brander Externe CD DVD brander voor laptop USB 3.0 Windows Mac Plug Play.

5/5

De externe dvd-speler van Cloxks is supersnel en compatibel met Windows en Mac besturingssystemen. Deze externe dvd-speler is eenvoudig te installeren en te gebruiken, met slechts een aansluiting op de USB-poort van uw laptop, pc of notebook is hij klaar om te gebruiken. Het is ook mogelijk om de externe dvd-speler van Cloxks aan te sluiten op uw TV of monitor, waardoor u gemakkelijk multimedia-bestanden kunt afspelen. De externe dvd-speler van Cloxks is een plug-en-play apparaat, wat betekent dat er geen extra software nodig is om het apparaat te laten werken. U hoeft alleen de cd- en dvd-schijf in te steken en de USB-kabel in uw computer te steken en u bent klaar om te spelen en te branden. Het apparaat is klein genoeg om in uw laptop- of pc-tas te passen, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is voor gebruik onderweg of op locatie. Met de externe dvd-speler van Cloxks kunt u genieten van uw films, muziek en andere multimedia-bestanden op uw laptop, pc of notebook.

8. LG GP57ES40 externe DVD brander zilver.

5/5

De LG GP57ES40 externe DVD brander zilver is een innovatief apparaat met een hoogwaardige uitstraling. Het is een externe, draagbare brander die eenvoudig via USB 2.0 wordt aangesloten op een PC of laptop. Met deze brander kun je data opslaan op DVD of CD, zoals foto's, video's, documenten en andere data, zodat je deze kunt bewaren als back-up of later gebruiken. De DVD brander heeft een hoge lees- en schrijfsnelheid, waardoor je eenvoudig en snel je data kunt branden. Wat dit apparaat extra bijzonder maakt is dat het ook M-DISC ondersteunt. M-DISC is een speciale technologie waarmee je waardevolle data kunt opslaan en levenslang kunt bewaren. Hiermee kunnen ook volgende generaties er gebruik van maken.

9. Externe DVD CD Speler Externe DVD Brander Externe DVD Speler Geschikt Voor Windows, Linux Mac USB 2.0 NIEUWSTE VERSIE.

5/5

De externe DVD-Speler is een kleine, lichte en draagbare drive met een modern design. Het is zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken. U hoeft alleen maar de drive aan te sluiten op een USB-poort van uw computer en u kunt direct aan de slag. Het is een hoogwaardige drive met hoge prestaties, zodat u eenvoudig en snel uw favoriete films en muziek kunt afspelen en opnemen. De Externe DVD-Speler is voorzien van de nieuwste versie van USB 2.0 en USB-C, zodat u optimaal gebruik kunt maken van al uw bestanden. De drive is compatibel met Windows, Linux en Mac besturingssystemen, dus u kunt overal waar u maar wilt gebruik maken van uw favoriete films en muziek. Daarnaast heeft de drive een hoge schrijf- en leessnelheid, zodat u altijd de beste prestaties krijgt.

10. Cloxks Externe DVD CD speler en brander Externe CD DVD brander voor laptop USB 3.0 USB C Windows Mac Plug Play.

5/5

De Cloxks Externe DVD CD speler en brander biedt een perfecte oplossing voor het afspelen en branden van CD's en DVD's op elke computer. Het is een plug-and-play apparaat, wat betekent dat je geen extra software of drivers nodig hebt om het apparaat te installeren op je computer. Het apparaat is ook compatibel met Windows en Mac besturingssystemen. Het apparaat heeft een slim ontwerp met een kleine vormfactor. Het apparaat is licht en draagbaar, waardoor je het gemakkelijk kunt meenemen naar andere locaties. Het heeft een snelle dataoverdrachtssnelheid van maximaal 5 Gbps, waardoor je snel en gemakkelijk bestanden kunt overzetten van en naar je computer. Bovendien heeft het apparaat een intelligent koelsysteem dat de warmte die wordt geproduceerd bij het afspelen of branden van CD's of DVD's afvoert, waardoor de prestaties constant zijn.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de beste externe dvd brander

Voor de selectie van de 10 beste externe dvd brander hebben wij een uitgebreid onderzoek verricht. Bij dit onderzoek hebben we gekeken naar de samenstelling, prijs, kwaliteit en beoordelingen van andere kopers.

Ja, je kunt deze externe dvd brander review absoluut vertrouwen. Dit komt onder meer doordat wij hoogstpersoonlijk het onderzoek verricht hebben. Ook werken wij bewust 100% onafhankelijkheid. Wij werken dus niet samen met merken of fabrikanten. Het is voor hen dan ook niet mogelijk een plekje in de top 10 te kopen.

30 jun. 2023


Super leuk dat je op onze website een kijkje neemt. Mijn naam is Monica en ik ben één van de specialisten die aan deze website werkt. Met deze website informeren en adviseren wij je over de beste producten voor in je kantoor. Dit doe ik voornamelijk omdat ik een grote passie heb voor het inrichten van een werkplek. Door de jaren heen ik veel kennis gekregen en inzichten opgedaan, waardoor ik jou op de perfecte manier kan helpen.

Monica
Monica

Auteur

Onze laatste woord over externe dvd brander

Nou, daarmee hebben we alle belangrijke producten die op de markt zijn af gegaan. Voor iedereen die op zoek is naar een externe dvd brander, is er genoeg informatie om een goed onderbouwde aankoop te doen. De lijst met producten die wij hebben samengesteld is ongetwijfeld de moeite waard; hierin vind je zeker een externe dvd brander die aan je verwachting voldoet. Bovendien moeten we bedenken dat er altijd een product is dat de beste keuze is. Wat je ook kiest, het is belangrijk dat je zeker bent van je aankoop; lees productspecificaties en reviews. Bekijk wat er wordt aanbevolen en wat bij jou past. En als je vragen hebt, laat gerust een reactie achter. Heb je andere goede opties ontdekt, laat het ons dan ook weten. Daar zijn we jou als lezer dankbaar voor!

Hoe kies je de beste externe dvd brander uit?

Wil je voor in je kantoor een nieuwe externe dvd brander aanschaffen? Dan heb je een leuke klus voor de boeg. Het is namelijk zo dat je uit veel varianten kunt kiezen. Daarbovenop komt ook nog eens dat je niet elke dag een nieuwe externe dvd brander koopt. Dit maakt het des te belangrijker om voor jezelf een goede vergelijking te maken. Let daarbij in ieder geval op de volgende punten:

Je wensen en het gewenste gebruik

Ten eerste moet je nadenken over je wensen. Wat eis je precies van je nieuwe externe dvd brander? Aan welke zaken hecht je veel waarde? Op welke manier wil je graag van je nieuwe externe dvd brander gebruik maken? Die laatste vraag is ook erg belangrijk. Door over het gewenste gebruik na te denken, vind je sneller de beste externe dvd brander voor in jouw kantoor.

Samenstelling van de externe dvd brander

Heb je al naar de bovenstaande 10 externe dvd brander gekeken? Dan heb je waarschijnlijk al opgemerkt dat elke variant op zijn eigen manier uniek is. Elke variant heeft namelijk een kenmerkende samenstelling, waarbij de onderlinge verschillen erg groot kunnen zijn. Wij raden je daarom aan om goed naar de samenstelling van elke externe dvd brander te kijken.

Prijs en kwaliteit van de externe dvd brander

Als laatste punt wijzen wij je logischerwijs ook nog op de prijs en de kwaliteit. Zo raden wij je aan om absoluut in de beste externe dvd brander te durven investeren. Juist door net iets meer geld uit te geven, geniet je jarenlang van je nieuwe externe dvd brander. Indien je bereid bent om iets meer geld uit te geven, ben je ook in staat om voor pure kwaliteit te gaan.