1. elektronica
  2. mechanische toetsenbord

De top 10 beste mechanische toetsenbord van 2024

Hoewel keyboards van toetsenborden eeuwenlang een essentieel aanvulling zijn op computers, is het laatste decennium het debat tussen mechanische toetsenborden en membrantoetsenborden gestart. Beide hebben hun eigen voordelen, maar als je de beste ervaring wil ben je beter af met een mechanisch toetsenbord. In dit artikel laten we je de beste mechanische toetsenborden zien en waarom het de moeite waard is om ervoor te kiezen. Aandachtig lezen en je laat je verrassen door de kwaliteit van de producten.

Beste mechanische toetsenbord 2024; de top 10 beste op een rij

Is voor jou de tijd aangebroken om een nieuwe mechanische toetsenbord te kopen? Dan kun je alvast je borst natmaken. Het aanbod van mechanische toetsenbord is namelijk erg divers te noemen. Je hebt niet alleen uit meerdere soorten mechanische toetsenbord de keuze, maar ook nog uit talloze varianten. Gelukkig zit je in dit artikel goed. In dit artikel laten wij je graag kennismaken met de 10 beste mechanische toetsenbord van dit moment.

In dit artikel vind je 10 productreviews. In deze 10 reviews bespreken wij de beste mechanische toetsenbord van dit moment, waarna je voor jezelf een goede vergelijking kunt maken. Voor het maken van deze vergelijking voorzien we je ook nog van handige tips. Door deze tips op te volgen, ben je in staat om snel de beste mechanische toetsenbord voor jezelf uit te kiezen.

Bijgewerkt: 4 aug. 2023

De 3 beste mechanische toetsenborden in het kort uitgelicht

Wil je graag voor het beste van het beste gaan? Dan raden wij je graag aan om voor één van onderstaande 3 mechanische toetsenbord te kiezen. De 3 varianten zijn als beste uit onze test naar voren gekomen en dat is niet zonder reden. Nee, deze varianten scoren het hoogste in onze test. Neem de korte productreviews door en bepaal direct welke mechanische toetsenbord jou het meeste aanspreekt.

1. AULA F3261 RGB Mechanisch bedrade gaming toetsenbord 61keys Qwerty Hot swap Red switch.

5/5

Dit AULA F3261 RGB Mechanisch bedrade gaming toetsenbord 61keys Qwerty Hot swap Red switch biedt je een ongekend RGB-speelplezier. Niet alleen heeft het 29 RGB-achtergrondverlichting modi, maar het beschikt ook over 8 enkelkleurige achtergrondverlichting en 1 full-color achtergrondverlichting. U kunt de helderheid en ademhalingssnelheid aanpassen en zelfs 16,8 miljoen kleuren aanpassen. Er zijn ook RGB-lichtstrips aan beide zijden van het toetsenbord en het toetsenbord beschikt over een transparante materiaal op de keycap-personages, waardoor je ze gemakkelijk in het donker kunt zien. Dit toetsenbord heeft ook een ergonomisch ontwerp met het wetenschappelijke getrapte keycap-ontwerp. Dit vermindert handvermoeidheid na langdurig gebruik en biedt maximaal comfort. Daarnaast heeft het toetsenbord twee opvouwbare standaards met stabiele posities waardoor je het toetsenbord gemakkelijk kunt verplaatsen. Het toetsenbord heeft ook een macro-programmeerfunctie waarmee je de gewenste sneltoetsfuncties kunt aanpassen. Bovendien kan het toetsenbord hot-swappable zijn zoals je wilt, met 3-pins/5-pins schakelaar. Deze zijn zacht en stil, waardoor je een aangenaam spelplezier ervaart.

2. AULA F2058 RGB mechanisch gaming toetsenbord QWERTY blue switch.

5/5

De AULA F2058 is een perfecte toevoeging aan elke gaming setup. Het toetsenbord is voorzien van mechanische switches en RGB-verlichting die afgestemd kunnen worden op je gamingstijl. De RGB-verlichting heeft negen verschillende kleurenpatronen, waaronder twee-kleurige regenboogmodi. De Cherry MX Blue-switches geven je een snelle respons en een comfortabele gameplay. Daarnaast heeft dit toetsenbord een uniek ontwerp met een geborsteld aluminium frame, wat je toetsenbord een luxe uitstraling geeft. Bovendien heeft het toetsenbord een ingebouwde handpalmsteun, zodat je tijdens het gamen comfortabel zit. Het toetsenbord is verder uitgerust met vijf macro-knopsettings, waardoor je je gamingervaring kunt personaliseren. Met de aan / uit-knop kun je de verlichting ook regelen.

3. Fuegobird K3 Mechanisch Gaming Toetsenbord 100keys Rode Switch Qwerty Mechanical RGB Backlight Keyboard.

5/5

Fuegobird K3 Mechanisch Gaming Toetsenbord heeft een stijlvol ontwerp en een gebruiksvriendelijke indeling. Het toetsenbord is ontworpen met 100 toetsen, waaronder de typische QWERTY-indeling. Het is voorzien van een rode schakelaar, die het toetsenbord zeer geschikt maakt voor gamers. De rode switch zorgt er ook voor dat het toetsenbord een goede reactietijd heeft, waardoor gamers het gevoel hebben dat ze de volledige controle hebben. Het Fuegobird K3 Mechanisch Gaming Toetsenbord heeft een indrukwekkende RGB-achtergrondverlichting die de hele ervaring nog interessanter maakt. U kunt het toetsenbord personaliseren door uw eigen kleurenschema's te maken. U kunt ook de helderheid van de achtergrondverlichting aanpassen, zodat u maximaal comfort kunt ervaren tijdens het gamen in elke omgeving. Het toetsenbord is ook voorzien van een anti-ghosting-functie, waardoor het toetsenbord meerdere toetsen tegelijkertijd kan aanraken zonder dat er verwarring ontstaat. Dit maakt het toetsenbord ideaal voor zowel professionele als semi-professionele gamers.

Overige mechanische toetsenborden die aan te raden zijn

Spreken de bovenstaande 3 mechanische toetsenbord die je niet helemaal aan? Dat is op zich goed voor te stellen. Iedereen stelt andere eisen aan zijn/haar nieuwe mechanische toetsenbord, vandaar ook dat je goed over je eigen wensen na moet denken. Op basis daarvan kun je de beste mechanische toetsenbord uitkiezen. Daarvoor raden wij je aan om ook naar onderstaande mechanische toetsenbord te kijken. Dit zijn volgens ons nog eens 7 mechanische toetsenbord die de koop meer dan waard zijn.

4. K30 Mechanisch Gaming Toetsenbord Bedraad Game keyboard met kabel Led RGB verlichting.

5/5

K30 USB Bedraad Gaming Mechanisch Toetsenbord is een uitstekende keuze voor game-liefhebbers die op zoek zijn naar een krachtige toetsenbord met professionele prestaties. Het heeft een ergonomisch ontwerp met 104 toetsen, waaronder een numeriek blok voor snelle toegang tot cijfers. De mechanische schakelaar biedt een smooth, consistente ervaring bij het gebruik. Met RGB-verlichting kun je de kleur en helderheid aanpassen voor een unieke gaming-ervaring. Het toetsenbord is gemaakt van een duurzaam ABS-materiaal en heeft een metalen plaat onder de toetsen, waardoor het robuust is en bestand tegen slijtage. Het toetsenbord heeft een N-key rollover (NKRO) technologie, waarmee je meerdere toetsen tegelijk kunt indrukken zonder dat iets verloren gaat. Het is ook ontworpen met anti-ghosting-functie, die de nauwkeurigheid van de invoer verbetert. Met deze functies is het K30-toetsenbord een uitstekende keuze voor gamers van alle niveaus.

5. XUNFOX K80 RGB mechanisch 87keys TKL gaming toetsenbord Windows/Mac game toetsenbord blue switch Mechanical Keyboard.

5/5

De XUNFOX K80 RGB mechanisch 87keys TKL gaming toetsenbord biedt een uniek gaming-ervaring. Het is een TKL-ontwerp met RGB-verlichting, waardoor het een stijlvolle aanvulling is voor elke gaming-set-up. Het echte mechanische toetsenbord heeft het ontwerp van de groene as en zwevende toetsen, waardoor het een extreem betrouwbare en responsieve ervaring biedt. Het toetsenbord is compatibel met Windows en Mac en heeft een blauwe schakelaar die een superieur type en klikgevoel biedt. Het is ook voorzien van een dubbele functieknop, waarmee je snel toetsenbordsnelheden en verlichting kunt aanpassen, zonder naar het instellingenscherm te hoeven gaan. Het toetsenbord is voorzien van een antislip onderkant en is gemaakt van een robuuste, duurzame materialen, waardoor het mooi en stevig aanvoelt. De 87 keys zijn geplaatst op een manier dat je snel alle toetsen kunt raken. De toetsen hebben een lange levensduur van 50 miljoen keer drukken. De RGB-verlichting heeft meer dan 16 miljoen kleurcombinaties, waardoor je elk spel kunt personaliseren met een unieke verlichtingsstijl.

6. SteelSeries Apex 5 Gaming Toetsenbord RGB Mechanisch QWERTY.

5/5

Het SteelSeries Apex 5 Gaming Toetsenbord is de eerste hybride mechanische gaming toetsenbord ter wereld. Het combineert de duurzaamheid en prestaties van mechanische toetsen met de comfortabele, stille werking van membran toetsen. Het is uitgerust met RGB-verlichting, die u kunt aanpassen met de SteelSeries Engine-software. Het toetsenbord is ook voorzien van een kleine OLED-scherm waarmee u de instellingen kunt bekijken en aanpassen. De SteelSeries Apex 5 is voorzien van een QWERTY-layout en is gemaakt van sterk aluminium, waardoor het bestand is tegen alle intensieve gaming-sessies. Het toetsenbord heeft een levensduur van meer dan 50 miljoen klikken, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw investering voor de lange termijn meegaat. Het toetsenbord is ook waterdicht, waardoor het bestand is tegen kleine ongelukjes. Het SteelSeries Apex 5 Gaming Toetsenbord is de perfecte aanvulling voor elke gamer die op zoek is naar prestaties en stijl. Vergeleken met andere gaming toetsenborden, biedt het een superieure precisie en responsiviteit. Of het nu gaat om een intensieve gaming-sessie of om het bewerken van een document, het toetsenbord biedt een uitstekende prestatie.

7. HXSJ V900 RGB bedrade mechanisch gaming toetsenbord QWERTY 61 Keys Blue Switch.

5/5

HXSJ V900 RGB bedrade mechanisch gaming toetsenbord is ontworpen voor gamers. Het heeft 61 Keys Blue Switch met een verlichte RGB-achtergrondverlichting. Het heeft een duurzaam ontwerp dat je toetsenbord op lange termijn beschermt. Bovendien heeft het toetsenbord een anti-ghosting-functie met 19 keys rollover-ondersteuning, waardoor het vermijdt dat commando's worden verward als je meerdere toetsen op hetzelfde moment indrukt. Het toetsenbord heeft ook een speciale functie waarmee je de toetsen WIN en APP kunt vergrendelen. Druk op FN + WIN om de sleutel WIN te vergrendelen en druk op FN + APP om de sleutel APP te vergrendelen. Met deze functie kun je gemakkelijk een spel of een andere applicatie starten zonder dat je per ongeluk de sleutel WIN of APP indrukt. De toetsen werken ook als je het toetsenbord op een ander systeem gebruikt.

8. Logitech MX Mechanical Draadloos mechanisch toetsenbord QWERTY ISO.

5/5

De Logitech MX Mechanical is een uitzonderlijke combinatie van draadloos design, mechanische schakelaars en verlichte toetsen. Het toetsenbord heeft een QWERTY ISO-indeling, wat betekent dat er meer toetsen zijn dan bij andere toetsenborden. Je kunt moeiteloos schakelen tussen verschillende apparaten, waardoor je productiever bent. Het toetsenbord heeft ook een grote batterijcapaciteit, waardoor je langer kunt werken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een lege batterij. De Logitech MX Mechanical is gemaakt van duurzame materialen, waardoor je er gerust op kunt vertrouwen dat je een lange tijd plezier hebt van je toetsenbord. De mechanische schakelaars zorgen voor een nauwkeurige en geruisloze reactie, zodat je kunt typen zonder dat je gestoord wordt. De rode LED-verlichting is automatisch aan de lichtomstandigheden aangepast, waardoor je je werk altijd goed kunt zien, zelfs in het donker.

9. Redragon Kamura K552 RGB Mechanisch Gaming Toetsenbord QWERTY Blue Switch.

5/5

De Redragon Kamura K552 RGB Mechanisch Gaming Toetsenbord QWERTY Blue Switch is een echt stukje technische kunst. Het toetsenbord is voorzien van mechanische switches met een levensduur van 50 miljoen toetsaanslagen. De Blue switch is een speciaal ontworpen switch die een verbeterd typgevoel biedt met een korte aanslagafstand van slechts 2 mm. Met de RGB-verlichting kun je een unieke game-ervaring creëren, waarbij je de verlichting kunt aanpassen aan jouw persoonlijke stijl. Het toetsenbord is ook uitgerust met een anti-ghosting functie die meerdere toetsaanslagen tegelijkertijd registreert. Zo is elke aanslag snel en precies. Het toetsenbord heeft ook een metalen voet met rubberen voetjes die voorkomen dat het toetsenbord gaat schuiven tijdens het gamen. Deze functie zorgt ervoor dat je altijd focus hebt en je nooit meer zorgen hoeft te maken over het schuiven van je toetsenbord. De Redragon Kamura K552 RGB Mechanisch Gaming Toetsenbord QWERTY Blue Switch is de perfecte keuze voor gamers die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogwaardig en betrouwbaar toetsenbord. Met zijn verbeterde typgevoel, RGB-verlichting, metalen voet en anti-ghosting functie is het Redragon Kamura K552 het ultieme gaming toetsenbord.

10. XINMENG RF-68MINI Draadloos Mechanisch Toetsenbord 68Keys Bluetooth/2.4G/Line 3modes Low Brown Switch RGB LIGHT.

5/5

XINMENG RF-68MINI draadloos mechanisch toetsenbord is een lichtgewicht en draagbaar toetsenbord dat is voorzien van de Low-Key BrownSwitch, een mechanisch office-toetsenbord. Dit toetsenbord is voorzien van kleurrijke verlichting en biedt drie verbindingsmethoden: Bluetooth, 2.4G en bekabeld. Het toetsenbord heeft een ergonomisch ontwerp dat veel comfort biedt tijdens het typen. Het is ontworpen met duurzame materialen die de levensduur verlengen. Het toetsenbord is voorzien van een zachte rubberen kap die helpt om de bediening te verbeteren en voorkomt dat vloeistoffen en stof het binnenste bereiken. U kunt het toetsenbord gemakkelijk aansluiten op uw laptop, tablet of smartphone. Het toetsenbord heeft een 3m-kabel die u kunt gebruiken om te verbinden met uw apparaat als u geen Bluetooth of 2.4G heeft. Dit toetsenbord biedt ook een speciale game-modus die u kunt gebruiken om de prestaties te verbeteren tijdens het spelen. Het toetsenbord is ook voorzien van een heldere RGB-verlichting die het toetsenbord een unieke stijl geeft.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de beste mechanische toetsenbord

Voor de selectie van de 10 beste mechanische toetsenbord hebben wij een uitgebreid onderzoek verricht. Bij dit onderzoek hebben we gekeken naar de samenstelling, prijs, kwaliteit en beoordelingen van andere kopers.

Ja, je kunt deze mechanische toetsenbord review absoluut vertrouwen. Dit komt onder meer doordat wij hoogstpersoonlijk het onderzoek verricht hebben. Ook werken wij bewust 100% onafhankelijkheid. Wij werken dus niet samen met merken of fabrikanten. Het is voor hen dan ook niet mogelijk een plekje in de top 10 te kopen.

30 jun. 2023


Super leuk dat je op onze website een kijkje neemt. Mijn naam is Monica en ik ben één van de specialisten die aan deze website werkt. Met deze website informeren en adviseren wij je over de beste producten voor in je kantoor. Dit doe ik voornamelijk omdat ik een grote passie heb voor het inrichten van een werkplek. Door de jaren heen ik veel kennis gekregen en inzichten opgedaan, waardoor ik jou op de perfecte manier kan helpen.

Monica
Monica

Auteur

Onze laatste woord over mechanische toetsenbord

We hopen dat wij jou zo goed mogelijk hebben kunnen helpen in het maken van de beste keuze. Zoals je hebt kunnen lezen hebben we de top 10 producten voor je geselecteerd, zodat je zelf een goede afweging kan maken. We hebben geprobeerd informatie te geven die je kan gebruiken om een goede keuze te maken en al je vragen te beantwoorden. Ondanks dat je veel informatie hebt gekregen, kan het zijn dat je nog wat meer vragen hebt. Mocht je dat hebben dan kun je altijd je vraag stellen in de reacties. Hopelijk hebben onze tips en aanbevelingen je geholpen bij het maken van een goede keuze voor het mechanische toetsenbord dat bij je past.

Hoe kies je de beste mechanische toetsenbord uit?

Wil je voor in je kantoor een nieuwe mechanische toetsenbord aanschaffen? Dan heb je een leuke klus voor de boeg. Het is namelijk zo dat je uit veel varianten kunt kiezen. Daarbovenop komt ook nog eens dat je niet elke dag een nieuwe mechanische toetsenbord koopt. Dit maakt het des te belangrijker om voor jezelf een goede vergelijking te maken. Let daarbij in ieder geval op de volgende punten:

Je wensen en het gewenste gebruik

Ten eerste moet je nadenken over je wensen. Wat eis je precies van je nieuwe mechanische toetsenbord? Aan welke zaken hecht je veel waarde? Op welke manier wil je graag van je nieuwe mechanische toetsenbord gebruik maken? Die laatste vraag is ook erg belangrijk. Door over het gewenste gebruik na te denken, vind je sneller de beste mechanische toetsenbord voor in jouw kantoor.

Samenstelling van de mechanische toetsenbord

Heb je al naar de bovenstaande 10 mechanische toetsenbord gekeken? Dan heb je waarschijnlijk al opgemerkt dat elke variant op zijn eigen manier uniek is. Elke variant heeft namelijk een kenmerkende samenstelling, waarbij de onderlinge verschillen erg groot kunnen zijn. Wij raden je daarom aan om goed naar de samenstelling van elke mechanische toetsenbord te kijken.

Prijs en kwaliteit van de mechanische toetsenbord

Als laatste punt wijzen wij je logischerwijs ook nog op de prijs en de kwaliteit. Zo raden wij je aan om absoluut in de beste mechanische toetsenbord te durven investeren. Juist door net iets meer geld uit te geven, geniet je jarenlang van je nieuwe mechanische toetsenbord. Indien je bereid bent om iets meer geld uit te geven, ben je ook in staat om voor pure kwaliteit te gaan.