1. computers
  2. laserprinter

De top 10 beste laserprinter van 2024

Er bestaat geen twijfel dat laserprinters steeds veelzijdiger worden. Of het nu gaat om drukwerk, scannen, kopiëren of faxen, met een laserprinter kan het allemaal. Maar er is zo veel verschillende laserprinters op de markt dat het moeilijk kan zijn om te bepalen welke het beste is. Gelukkig hebben wij jouw beslissing iets eenvoudiger gemaakt door de top 10 beste laserprinters op de markt te verzamelen. Deze printers hebben de beste kwaliteit en bieden de meeste functionaliteiten in hun eigen prijsklasse. We zullen uitleggen waar u op moet letten bij het kiezen van de beste laserprinter en welke modellen u moet overwegen.

Beste laserprinter 2024; de top 10 beste op een rij

Is voor jou de tijd aangebroken om een nieuwe laserprinter te kopen? Dan kun je alvast je borst natmaken. Het aanbod van laserprinter is namelijk erg divers te noemen. Je hebt niet alleen uit meerdere soorten laserprinter de keuze, maar ook nog uit talloze varianten. Gelukkig zit je in dit artikel goed. In dit artikel laten wij je graag kennismaken met de 10 beste laserprinter van dit moment.

In dit artikel vind je 10 productreviews. In deze 10 reviews bespreken wij de beste laserprinter van dit moment, waarna je voor jezelf een goede vergelijking kunt maken. Voor het maken van deze vergelijking voorzien we je ook nog van handige tips. Door deze tips op te volgen, ben je in staat om snel de beste laserprinter voor jezelf uit te kiezen.

Bijgewerkt: 4 aug. 2023

De 3 beste laserprinters in het kort uitgelicht

Wil je graag voor het beste van het beste gaan? Dan raden wij je graag aan om voor één van onderstaande 3 laserprinter te kiezen. De 3 varianten zijn als beste uit onze test naar voren gekomen en dat is niet zonder reden. Nee, deze varianten scoren het hoogste in onze test. Neem de korte productreviews door en bepaal direct welke laserprinter jou het meeste aanspreekt.

1. HP LaserJet M110we Laserprinter.

5/5

De HP LaserJet M110we Laserprinter is een revolutionaire oplossing voor al uw zakelijke printwensen, waarbij u de vrijheid heeft om zelf te bepalen wat u print. Deze kleine, maar krachtige printer is eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijk. Met een printvolume van tot wel 8.000 pagina's per maand, is hij perfect voor kleine en middelgrote werkgroepen. Bovendien is de printer uitgerust met HP+, het slimme printsysteem dat uw printer verbindt met uw netwerk. Dit betekent dat u snel en gemakkelijk kunt printen vanaf uw computer, smartphone of tablet. Deze laserprinter is ook uitgerust met geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder dynamische beveiligingsmaatregelen die cartridges blokkeren die een chip hebben die niet van HP is. Daarnaast biedt de printer ook ondersteuning voor cartridges met een hergebruikte HP-chip, waarmee u hergebruikte, gerecyclede en opnieuw gevulde cartridges kunt gebruiken. De printer biedt u ook de mogelijkheid om periodieke firmware-updates uit te voeren om de effectiviteit van de beveiligingsmaatregelen te behouden.

2. HP LaserJet M140we All-in-One Printer.

5/5

De HP LaserJet MFP M140we is de perfecte printer voor elke werkruimte. Met een voetprint van slechts 26,5 x 35,3 cm heeft het een zeer compacte vorm en past het gemakkelijk in elk kantoor of thuiskantoor. De printer heeft een afdruksnelheid van tot wel 22 pagina's per minuut en een scanresolutie van 600 x 600 dpi, waardoor je documenten scherp en helder worden afgedrukt. De printer is ook uitgerust met een ingebouwde automatische documentinvoer (ADF) en een LCD-beeldscherm van 2,7 inch waarmee je eenvoudig taken kunt beheren. Met de HP+-oplossingen krijgt de printer een extra dimensie. Met HP+ kun je prints op afstand afdrukken vanaf je smartphone, tablet of laptop. Met de HP-app kun je ook documenten vanaf je mobiele apparaat of cloudopslag rechtstreeks naar de printer sturen. De printer is ook uitgerust met een USB-poort, waardoor je eenvoudig documenten vanaf USB-drives kunt afdrukken. Daarnaast biedt de printer ook dubbelzijdig afdrukken, zodat je papier kunt besparen en de printer ook geschikt is voor kantooromgevingen.

3. Brother HL-1110 Laserprinter.

5/5

De Brother HL-1110 is gemaakt voor het gemakkelijk en snel afdrukken van documenten. Met een aanbevolen maandelijkse afdrukvolume van maximaal 250 pagina's is deze printer perfect voor kleine kantoren of thuisgebruik. De printer wordt geleverd met een toner die de afdrukkosten vermindert, waardoor deze printer een betaalbare keuze is voor iedereen. Bovendien is de printer uitgerust met een energiebesparende stand-by modus, waardoor hij energiezuinig en milieuvriendelijk is. Bovendien heeft de printer een hoge resolutie die de afdrukkwaliteit verbetert. De Brother HL-1110 heeft een resolutie van maximaal 2.400 x 600 dpi, wat betekent dat de printer in staat is om mooie, scherpe en heldere afdrukken te maken. Het papier wordt automatisch geladen vanuit de papierlade en de printer ondersteunt papierformaat A4. Ook heeft de printer een handige USB-poort, waardoor je makkelijk documenten kunt afdrukken vanaf een externe bron. De Brother HL-1110 is een uitstekend alternatief voor kleine kantoren en thuisgebruikers die een betaalbare, efficiënte en kwalitatieve laserprinter zoeken.

Overige laserprinters die aan te raden zijn

Spreken de bovenstaande 3 laserprinter die je niet helemaal aan? Dat is op zich goed voor te stellen. Iedereen stelt andere eisen aan zijn/haar nieuwe laserprinter, vandaar ook dat je goed over je eigen wensen na moet denken. Op basis daarvan kun je de beste laserprinter uitkiezen. Daarvoor raden wij je aan om ook naar onderstaande laserprinter te kijken. Dit zijn volgens ons nog eens 7 laserprinter die de koop meer dan waard zijn.

4. Brother HL-L2350DW Laserprinter.

5/5

De Brother HL-L2350DW Laserprinter is ook geschikt voor dubbelzijdig afdrukken. Dit bespaart niet alleen papier en tijd, maar het is ook nog eens beter voor het milieu. De printer beschikt over een reeks aan geavanceerde zakelijke functies zoals mobiele afdrukken, scannen en de mogelijkheid om te kopiëren. De Brother HL-L2350DW Laserprinter is verkrijgbaar met een dubbelzijdige automatische documentinvoer (ADF) waarmee je documenten automatisch kunt scannen en kopiëren zonder de pagina's handmatig te hoeven omdraaien. Dankzij deze functie, kun je gemakkelijk en snel meerdere pagina's tegelijkertijd afdrukken, scannen en/of kopiëren. Bovendien is de printer voorzien van een uitgebreide software waarmee je veelzijdige documenten kunt maken.

5. Brother DCP-L2530DW All-in-One Laserprinter.

5/5

De Brother DCP-L2530DW All-in-One Laserprinter is een betrouwbare en veelzijdige printer voor thuis of kantoor. Deze draadloze printer is voorzien van een hoge printsnelheid tot 24 pagina's per minuut en een maximale papiercapaciteit van 250 vellen. Je kunt zelfs dubbelzijdig afdrukken, wat energie en papier bespaart. De printer is ook voorzien van een handige scanfunctionaliteit. Je kunt documenten, foto's en andere afbeeldingen eenvoudig digitaliseren en opslaan in verschillende bestandsformaten. De printer is ook uitgerust met een intuïtieve bediening, waarmee je eenvoudig alle functies kunt bedienen. Daarnaast is de Brother DCP-L2530DW ook voorzien van energiezuinige technologie, wat bijdraagt aan een lagere stroomrekening.

6. Brother MFC-L2710DW All-in-One Laserprinter.

5/5

De Brother MFC-L2710DW All-in-One Laserprinter is een uiterst veelzijdige printer die geschikt is voor drukke huishoudens en kleine kantoren. Met een gemakkelijke installatie en een snelheid van 30 pagina's per minuut, is deze printer een waardevolle toevoeging aan je thuis of kantoor. De Brother MFC-L2710DW heeft ook een dubbelzijdig printen functie, waardoor je nog meer tijd en papier kunt besparen. Met de Brother MFC-L2710DW All-in-One Laserprinter kun je ook gemakkelijk scannen en kopiëren. Je kunt eenvoudig documenten scannen naar je computer, smartphone of tablet. Ook heb je de optie om afbeeldingen of documenten te kopiëren in kleur of zwart-wit. Met de Brother MFC-L2710DW All-in-One Laserprinter heb je toegang tot alle functies waar je drukwerk voor nodig hebt, zoals het afdrukken van foto's, brochures, presentaties en meer. De Brother MFC-L2710DW All-in-One Laserprinter biedt ook draadloze verbindingen, waardoor je eenvoudig vanaf elke locatie direct kunt printen. Je kunt zelfs printen zonder een computer of laptop, direct vanaf je smartphone of tablet. Met de Brother MFC-L2710DW All-in-One Laserprinter heb je alle mogelijkheden om je drukwerk op professionele wijze af te drukken.

7. Brother HL-L2370DN Laserprinter.

5/5

De Brother HL-L2370DN Laserprinter is de ideale oplossing voor drukke huishoudens en kleine kantoren die een professionele printkwaliteit nodig hebben. De printer biedt snelle en betrouwbare resultaten dankzij zijn hoge printsnelheid van 38 pagina's per minuut, dubbelzijdige prints en een hoge papiercapaciteit van 250 vel. De printer heeft ook een ingebouwde Wi-Fi-connectiviteit, waarmee u vanaf elke locatie op afstand toegang krijgt tot de printer. Daarnaast is de Brother HL-L2370DN Laserprinter uitgerust met een 2,7-inch touchscreen-display dat gebruikers de mogelijkheid biedt om afdrukopdrachten gemakkelijk te beheren. Met deze printer kunt u eenvoudig documenten afdrukken zonder problemen. Het is ook een milieuvriendelijke printer, omdat hij energiebesparende modi heeft die de kosten van het printen verlagen. Bovendien wordt de printer geleverd met veel toner en papier, zodat u meteen aan de slag kunt. Met de Brother HL-L2370DN Laserprinter kunt u betrouwbare resultaten behalen met een professionele afwerking.

8. Brother DCP-1610W Draadloze All-in-One Laserprinter.

5/5

Met de Brother DCP-1610W krijg je een multifunctionele, draadloze All-in-One laserprinter. Met deze printer kun je gemakkelijk printen, kopiëren en scannen vanaf je computer of mobiele apparaat, zonder dat je last hebt van kabels en snoeren. Door de draadloze connectiviteit via WiFi kun je je documenten overal makkelijk bewerken. De printer heeft een snelheid van 20 pagina's per minuut en produceert heldere en scherpe afdrukken met een resolutie van 2400 x 600 dpi. Ook heeft het een speciale dubbelzijdig-afdrukfunctie, waarmee je tot 50% papier kunt besparen. Het grote LCD-scherm maakt het bedienen van de printer gemakkelijk en intuitief. Bovendien heeft de printer een energiezuinige modus, waarmee je de printer in slaapstand kunt zetten als je hem niet gebruikt.

9. Brother HL-L2310D Laserprinter.

5/5

De Brother HL-L2310D Laserprinter is een krachtig apparaat dat kwaliteitsvolle afdrukken levert met een resolutie van maximaal 2400 x 600 dpi. Bovendien is het een energiezuinige printer met een zeer laag energieverbruik. Het apparaat is ontworpen om makkelijk te installeren en te bedienen en het is ook uitgerust met afdrukken in dubbelzijdig formaat. De Brother HL-L2310D Laserprinter is een zeer betrouwbare printer met een hoge afdruksnelheid van maximaal 24 pagina's per minuut. Het apparaat heeft een papierladen voor 250 vel en het heeft een handige USB-aansluiting voor directe verbinding met een pc of laptop. De printer ondersteunt ook een breed scala aan bestandsformaten, waaronder JPEG, TIFF, PDF en Microsoft Office-documenten.

10. Brother HL-1210W Draadloze Laserprinter.

5/5

De HL-1210W van Brother is de perfecte draadloze printer voor thuis. Met een snelheid van 22 pagina's per minuut, is deze laserprinter ideaal voor het drukke huishouden. In slechts 8,5 seconden is uw eerste pagina geprint. U kunt de printer direct aansluiten op uw netwerk waardoor u vanaf elke plek binnen uw netwerk kunt printen. Bovendien is de HL-1210W uitgerust met een Eco-Mode, waardoor u kunt genieten van een lager energieverbruik. Met zijn compacte formaat en stijlvolle ontwerp is de HL-1210W een geweldige printer voor thuis. Het is duurzaam gemaakt met een grote lade voor 250 vel papier, waardoor u minder vaak hoeft bij te vullen. U kunt ook tweezijdig printen, waardoor u papier kunt besparen. De HL-1210W is eenvoudig te installeren en heeft een intuïtieve bedieningselementen met een LCD-scherm, maar ook een bedieningspaneel met knoppen. Met de gratis Brother iPrint&Scan app kunt u vanaf uw mobiele telefoon of tablet direct afdrukken.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de beste laserprinter

Voor de selectie van de 10 beste laserprinter hebben wij een uitgebreid onderzoek verricht. Bij dit onderzoek hebben we gekeken naar de samenstelling, prijs, kwaliteit en beoordelingen van andere kopers.

Ja, je kunt deze laserprinter review absoluut vertrouwen. Dit komt onder meer doordat wij hoogstpersoonlijk het onderzoek verricht hebben. Ook werken wij bewust 100% onafhankelijkheid. Wij werken dus niet samen met merken of fabrikanten. Het is voor hen dan ook niet mogelijk een plekje in de top 10 te kopen.

30 jun. 2023


Super leuk dat je op onze website een kijkje neemt. Mijn naam is Monica en ik ben één van de specialisten die aan deze website werkt. Met deze website informeren en adviseren wij je over de beste producten voor in je kantoor. Dit doe ik voornamelijk omdat ik een grote passie heb voor het inrichten van een werkplek. Door de jaren heen ik veel kennis gekregen en inzichten opgedaan, waardoor ik jou op de perfecte manier kan helpen.

Monica
Monica

Auteur

Onze laatste woord over laserprinter

We hopen dat ons artikel jou geholpen heeft bij het maken van de beste keuze voor de laserprinter. Als je nog vragen hebt over laserprinters, strijk dan gerust neer en laat ons dat weten! Onze top 10 is zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat jij de perfecte printer kunt vinden voor jouw situatie. Er zijn verschillende opties en we hopen dat jij er een kunt vinden die bij jou past! Bovendien kun je er zeker van zijn dat ze van hoge kwaliteit zijn. Kies er dus een die bij je past en geniet van je nieuwe printer!

Hoe kies je de beste laserprinter uit?

Wil je voor in je kantoor een nieuwe laserprinter aanschaffen? Dan heb je een leuke klus voor de boeg. Het is namelijk zo dat je uit veel varianten kunt kiezen. Daarbovenop komt ook nog eens dat je niet elke dag een nieuwe laserprinter koopt. Dit maakt het des te belangrijker om voor jezelf een goede vergelijking te maken. Let daarbij in ieder geval op de volgende punten:

Je wensen en het gewenste gebruik

Ten eerste moet je nadenken over je wensen. Wat eis je precies van je nieuwe laserprinter? Aan welke zaken hecht je veel waarde? Op welke manier wil je graag van je nieuwe laserprinter gebruik maken? Die laatste vraag is ook erg belangrijk. Door over het gewenste gebruik na te denken, vind je sneller de beste laserprinter voor in jouw kantoor.

Samenstelling van de laserprinter

Heb je al naar de bovenstaande 10 laserprinter gekeken? Dan heb je waarschijnlijk al opgemerkt dat elke variant op zijn eigen manier uniek is. Elke variant heeft namelijk een kenmerkende samenstelling, waarbij de onderlinge verschillen erg groot kunnen zijn. Wij raden je daarom aan om goed naar de samenstelling van elke laserprinter te kijken.

Prijs en kwaliteit van de laserprinter

Als laatste punt wijzen wij je logischerwijs ook nog op de prijs en de kwaliteit. Zo raden wij je aan om absoluut in de beste laserprinter te durven investeren. Juist door net iets meer geld uit te geven, geniet je jarenlang van je nieuwe laserprinter. Indien je bereid bent om iets meer geld uit te geven, ben je ook in staat om voor pure kwaliteit te gaan.