1. kantoor
  2. planbord

De top 10 beste planbord van 2024

Het vinden van de beste planbord kan een hele uitdaging zijn. Maar als je de juiste weet te vinden, kun je er van verzekerd zijn dat je een kwaliteitsproduct te pakken hebt dat aan al je wensen voldoet. We hebben de top 10 planborden voor je uitgezocht, waarmee je de voor- en nadelen van elk exemplaar kunt vergelijken. Zo kun je een planbord kiezen dat past bij jouw stijl en budget.

Beste planbord 2024; de top 10 beste op een rij

Is voor jou de tijd aangebroken om een nieuwe planbord te kopen? Dan kun je alvast je borst natmaken. Het aanbod van planbord is namelijk erg divers te noemen. Je hebt niet alleen uit meerdere soorten planbord de keuze, maar ook nog uit talloze varianten. Gelukkig zit je in dit artikel goed. In dit artikel laten wij je graag kennismaken met de 10 beste planbord van dit moment.

In dit artikel vind je 10 productreviews. In deze 10 reviews bespreken wij de beste planbord van dit moment, waarna je voor jezelf een goede vergelijking kunt maken. Voor het maken van deze vergelijking voorzien we je ook nog van handige tips. Door deze tips op te volgen, ben je in staat om snel de beste planbord voor jezelf uit te kiezen.

Bijgewerkt: 4 aug. 2023

De 3 beste planborden in het kort uitgelicht

Wil je graag voor het beste van het beste gaan? Dan raden wij je graag aan om voor één van onderstaande 3 planbord te kiezen. De 3 varianten zijn als beste uit onze test naar voren gekomen en dat is niet zonder reden. Nee, deze varianten scoren het hoogste in onze test. Neem de korte productreviews door en bepaal direct welke planbord jou het meeste aanspreekt.

1. Greenstory Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot.

5/5

Ons Greenstory Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot zal jouw leven een stuk eenvoudiger maken. Het planbord is gemaakt van stevige kwaliteit, waardoor het kan worden hergebruikt en herplakt. Het bord is voorzien van 8 sticky whiteboard vellen, die je eindeloos op vlakke, gladde en niet-poreuze ondergronden kunt herplakken. Zo kun je ze op de koelkast, het raam, je deur of waar je maar wilt plakken. Het whiteboard planbord is ideaal voor een gezin om zo de dagelijkse activiteiten te noteren, boodschappenlijstjes te maken of een to-do lijstje voor de hele familie. Bovendien is het eenvoudig te gebruiken en laat het geen sporen achter. Je kunt het bord ook makkelijk verplaatsen, wat handig is als je op vakantie of naar een ander huis gaat. Daarnaast is het planbord ook beschikbaar in een ander formaat, waar je meerdere sticky whiteboard vellen kunt bewaren. Kortom, met ons Greenstory Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot kun je je dagelijkse activiteiten eenvoudig organiseren.

2. Greenstory Sticky Whiteboard Planbord maand Groot.

5/5

Onze Greenstory Sticky Whiteboard Planbord maand Groot biedt een unieke manier om je leven op te organiseren. De planborden zijn gemaakt van een speciale, duurzame, milieuvriendelijke en waterafstotende stof. Het oppervlak heeft een zelfklevende laag waardoor je het overal kunt plakken. Je kunt er boodschappen, taken en herinneringen op schrijven en je kunt het eenvoudig overal mee naartoe nemen. Deze grote maandplanbord is ideaal voor dagelijks gebruik. Je kunt het plakken op bijna elke vlakke, gladde en niet-poreuze ondergrond zoals de koelkast, ramen, deuren en zelfs op meubels. De planborden hebben een speciale coating waardoor je ervoor kunt zorgen dat de kleuren zeker blijven staan. De planborden zijn eenvoudig te verwijderen zonder sporen achter te laten. Ze zijn ook gemaakt van een speciale stof die eenvoudig te verwijderen en te reinigen is. De Greenstory Sticky Whiteboard Planbord maand Groot is een handige manier om je leven op te organiseren en je kunt erop schrijven, tekenen, foto's plakken en meer. Je kunt er ook je agenda, takenlijst, verjaardagen en andere herinneringen op plakken. Het is een handige manier om precies te weten wat je moet doen en om je leven op te organiseren.

3. Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm Inclusief Magneet, Marker En Wisser.

5/5

De Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord is een prachtig, multifunctioneel bord dat een perfecte aanvulling is voor elke kamer of kantoorruimte. Het combinatiebord bestaat uit twee lagen, waarvan de bovenste een magnetisch, droog uitwisbaar oppervlak is met een kalenderrooster. Dit oppervlak is ideaal voor het schrijven van notities, het bijhouden van afspraken of het noteren van ideeën. Daaronder bevindt zich een notitiebord van kurk, dat is gevat in een stijlvolle, zwarte met zilveren lijst. Hier kunnen foto's, documenten, flyers of andere informatie opgehangen worden. Bovendien wordt de Nobo Magnetische Combibord geleverd met foamtape, een zwarte magnetische re-writable-marker met wisser en twee magneten, zodat je alles kunt ophangen. Met een afmeting van 585 mm x 430 mm is het bord een perfecte aanvulling voor elke kamer of kantoorruimte.

Overige planborden die aan te raden zijn

Spreken de bovenstaande 3 planbord die je niet helemaal aan? Dat is op zich goed voor te stellen. Iedereen stelt andere eisen aan zijn/haar nieuwe planbord, vandaar ook dat je goed over je eigen wensen na moet denken. Op basis daarvan kun je de beste planbord uitkiezen. Daarvoor raden wij je aan om ook naar onderstaande planbord te kijken. Dit zijn volgens ons nog eens 7 planbord die de koop meer dan waard zijn.

4. Whiteboard Weekplanner Notitie bord Bord White Board Weekly notes Notitie bok Inclusief stift en magneetjes.

5/5

Deze whiteboard weekplanner is een handige en creatieve manier om uw week in kaart te brengen. Met de whiteboard weekplanner krijgt u de mogelijkheid om tot 8 taken of afspraken per dag te plaatsen. Daarnaast krijgt u ook 4 magneetjes meegeleverd, waarmee u extra herinneringen en informatie kunt toevoegen aan het whiteboard. De whiteboard weekplanner heeft voorgedrukte vakken en lijntjes waarmee u eenvoudig taken en afspraken kunt aanmaken. Bovendien is het whiteboard gemaakt van sterk materiaal zodat het lang meegaat. Het whiteboard is ook eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. De whiteboard weekplanner wordt geleverd met een stift, zodat u direct aan de slag kunt. Met de stift kunt u gemakkelijk taken en afspraken aanmaken op het whiteboard. De magneetjes zijn ook een handig extraatje, waarmee u bijvoorbeeld taken kunt markeren of extra informatie kunt toevoegen. De whiteboard weekplanner is een handige en makkelijke oplossing om uw planning in kaart te brengen, zodat u uw week optimaal kunt beheren.

5. Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard (8) A3 Planbord Familieplanner Gezinsplanner To Do Planner.

5/5

De Brute Strength Magnetische Weekplanner is een handig hulpmiddel dat het voor iedereen eenvoudig maakt om de dagelijkse taken bij te houden. Met deze weekplanner kun je 8 A3-planningsborden in één maat hebben, die je eenvoudig aan je koelkast of een ander metaalobject kunt bevestigen. De weekplanner is ideaal voor het organiseren van een gezins- of familieplanning of om je takenlijst bij te houden. Het magnetische gedeelte is heel eenvoudig aan te brengen, zodat je geen plakband, lijm of andere bevestigingsmaterialen nodig hebt. De weekplanner heeft ook een handige functie waarmee je kunt schrijven en erasen met het bijgeleverde whiteboard stift en eraser. Op deze manier kun je je taken makkelijk toevoegen of verwijderen, zonder dat je de planner elke keer hoeft te verwisselen. Het whiteboard-oppervlak is ook gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. De Brute Strength Magnetische Weekplanner is een ideale oplossing voor het bijhouden van je dagelijkse taken. Deze weekplanner is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een makkelijke en effectieve manier om georganiseerd te blijven.

6. Planbooks Magnetische Weekplanner Whiteboard Weekplanner Planbord Familieplanner A4 Inclusief Stiften en Wisser.

5/5

Deze Planbooks Magnetische Weekplanner Whiteboard Weekplanner Planbord is speciaal ontworpen om de drukte in je dagelijkse leven te organiseren. Het is uitgerust met een stevig kunststof frame dat zelfs bij druk gebruik stevig blijft staan. Het planbord is gemaakt van magnetisch materiaal, waardoor je gemakkelijk de notities en taken op het bord kunt verplaatsen. Het heeft ook een ingebouwde kalender, waardoor je gemakkelijk de afspraken kunt bijhouden. Deze Planbooks Magnetische Weekplanner Whiteboard Weekplanner Planbord Familieplanner heeft een groot formaat van A4, waardoor je alle taken en afspraken duidelijk kunt zien. Je krijgt ook een set van 8 stiften en 1 wisser bij de planner. Deze stiften en wisser zijn speciaal ontworpen om gemakkelijk op het bord te schrijven en wissen zonder krassen achter te laten. Deze planner is de perfecte oplossing voor drukke gezinnen, vooral als je meerdere gezinsleden hebt die allemaal afspraken en taken moeten bijhouden.

7. Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (2) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner.

5/5

Deze magnetische pictogrammen zijn ideaal om dagelijkse taken, sociale activiteiten en dagelijkse routines te plannen. Ze kunnen worden gebruikt met weekplanner planborden om kinderen en volwassenen te helpen hun dagindeling te visualiseren en te begrijpen. Het set bevat 50 stuks van verschillende pictogrammen, waaronder school, sport, werk, activiteiten, maaltijden, reizen en meer. De magnetische pictogrammen zijn gemaakt van stevig materiaal, waardoor ze goed geschikt zijn voor herhaalde gebruik. Ze zijn makkelijk te verplaatsen en zullen niet verschuiven of krassen. Bovendien zijn deze pictogrammen geschikt voor kinderen met autisme, waardoor ze een geweldige tool zijn om het dagritme te visualiseren en te begrijpen.

8. Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (4) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner.

5/5

Deze set bestaat uit 4 sets met elk 50 magnetische pictogrammen. De afbeeldingen zijn gebaseerd op de dagelijkse routine en gebeurtenissen zoals school, sport, boodschappen doen, thuis zijn en nog veel meer. De pictogrammen zijn geschikt voor het maken van een weekplanning, dagritme of autisme planner. De magnetische pictogrammen zijn gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, waardoor ze lang meegaan. Ze zijn ook gemakkelijk op te bergen in de meegeleverde opbergdoos. De pictogrammen zijn duidelijk en luchtig van kleur, zodat ze aantrekkelijk zijn voor kinderen. Dankzij de sterke magnetische achterkant kunnen de pictogrammen worden geplaatst op alle magnetische ondergronden.

9. Lumbit® Magnetische Maandplanner Weekplanner en Boodschappenlijst Whiteboard To Do Planner Planbord Familieplanner.

5/5

Deze set magnetische planborden van Lumbit is de perfecte oplossing voor de gehaaste gezinnen. De magnetische borden zullen helpen om de chaos in orde te brengen. De maandplanner is ideaal voor het plannen van evenementen, de weekplanner houdt je up-to-date met alle taken en verplichtingen en de boodschappenlijst helpt je om geen belangrijke boodschappen te vergeten. Ook de notitieborden zijn perfect om je gedachten op te schrijven, zodat je geen goede ideeën vergeet. De set is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam materiaal en is voorzien van sterk magnetisch materiaal. De borden zijn eenvoudig te bevestigen aan de koelkast of andere metalen oppervlakken. De set is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je een kleur kan kiezen die past bij je interieur. Met deze set magnetische planborden van Lumbit is organiseren eenvoudig.

10. Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard (12) A3 Planbord Familieplanner Gezinsplanner To Do Planner.

5/5

Onze Brute Strength Magnetisch Weekplanner is een praktisch en veelzijdig hulpmiddel om je gezin organisatorisch onder controle te houden. De weekplanner is een set van twaalf A3-planken die eenvoudig te bevestigen zijn op de koelkast of andere metalen oppervlakken. Dankzij het magnetische gedeelte, hoeft het geen gebruik te maken van tape, lijm of andere bevestigingsmaterialen. De Brute Strength Magnetisch Weekplanner biedt een groot aantal voordelen. De planken zijn eenvoudig te verplaatsen van locatie naar locatie, waardoor je de agenda kunt gebruiken in de keuken, slaapkamer, werkkamer of thuiswerkplek. Daarnaast kun je de planken in verschillende vormen en kleuren aanpassen, waardoor de weekplanner een stijlvolle toevoeging is aan je huis. Bovendien bevatten de planken genoeg ruimte voor het toevoegen van taken, evenementen, verjaardagen en herinneringen. De Brute Strength Magnetisch Weekplanner is een must-have voor elk gezin dat op zoek is naar een eenvoudige manier om georganiseerd te blijven.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de beste planbord

Voor de selectie van de 10 beste planbord hebben wij een uitgebreid onderzoek verricht. Bij dit onderzoek hebben we gekeken naar de samenstelling, prijs, kwaliteit en beoordelingen van andere kopers.

Ja, je kunt deze planbord review absoluut vertrouwen. Dit komt onder meer doordat wij hoogstpersoonlijk het onderzoek verricht hebben. Ook werken wij bewust 100% onafhankelijkheid. Wij werken dus niet samen met merken of fabrikanten. Het is voor hen dan ook niet mogelijk een plekje in de top 10 te kopen.

30 jun. 2023


Super leuk dat je op onze website een kijkje neemt. Mijn naam is Monica en ik ben één van de specialisten die aan deze website werkt. Met deze website informeren en adviseren wij je over de beste producten voor in je kantoor. Dit doe ik voornamelijk omdat ik een grote passie heb voor het inrichten van een werkplek. Door de jaren heen ik veel kennis gekregen en inzichten opgedaan, waardoor ik jou op de perfecte manier kan helpen.

Monica
Monica

Auteur

Onze laatste woord over planbord

We hopen dat we je met deze top 10 een beetje op weg hebben kunnen helpen. Je hebt nu inzicht in de verschillende producten en je weet wat er allemaal mogelijk is. Er zijn genoeg opties om uit te kiezen en je weet precies wat de verschillen zijn als je alle informatie hebt gelezen. Zoals beloofd staat er een reactie-box onderaan dit artikel. Mocht je verder nog vragen hebben of bepaalde informatie inventariseren, laat het ons dan weten. Wij helpen je graag verder en hopen dat je de juiste keuze kan maken voor jouw persoonlijke situatie. Hopelijk heb je hier aanvullende informatie gekregen en wordt de keus voor een planbord nog een stukje makkelijker.

Hoe kies je de beste planbord uit?

Wil je voor in je kantoor een nieuwe planbord aanschaffen? Dan heb je een leuke klus voor de boeg. Het is namelijk zo dat je uit veel varianten kunt kiezen. Daarbovenop komt ook nog eens dat je niet elke dag een nieuwe planbord koopt. Dit maakt het des te belangrijker om voor jezelf een goede vergelijking te maken. Let daarbij in ieder geval op de volgende punten:

Je wensen en het gewenste gebruik

Ten eerste moet je nadenken over je wensen. Wat eis je precies van je nieuwe planbord? Aan welke zaken hecht je veel waarde? Op welke manier wil je graag van je nieuwe planbord gebruik maken? Die laatste vraag is ook erg belangrijk. Door over het gewenste gebruik na te denken, vind je sneller de beste planbord voor in jouw kantoor.

Samenstelling van de planbord

Heb je al naar de bovenstaande 10 planbord gekeken? Dan heb je waarschijnlijk al opgemerkt dat elke variant op zijn eigen manier uniek is. Elke variant heeft namelijk een kenmerkende samenstelling, waarbij de onderlinge verschillen erg groot kunnen zijn. Wij raden je daarom aan om goed naar de samenstelling van elke planbord te kijken.

Prijs en kwaliteit van de planbord

Als laatste punt wijzen wij je logischerwijs ook nog op de prijs en de kwaliteit. Zo raden wij je aan om absoluut in de beste planbord te durven investeren. Juist door net iets meer geld uit te geven, geniet je jarenlang van je nieuwe planbord. Indien je bereid bent om iets meer geld uit te geven, ben je ook in staat om voor pure kwaliteit te gaan.